Acasă Noutati in imobiliare Vii cu treabă bună o cafea bună

Vii cu treabă bună o cafea bună

66
0
watchshop.ro%20

La Gaminvest vii cu treabă bună iar noi îți oferim o cafea și mai bună! 🙂 

20160424_185730

De curand am deschis un birou cu deschidere direct în stradă, ca să fim mai aproape de clienții nostri. Biroul este viu colorat și primitor cu vitrine luminate în care expunem oferte imobiliare de interes, menite să faciliteze clientului contactul cu agentia Gaminvest.

Dacă intri, esti întampinat de unul din agenții noștri, iar dacă ai timp de o cafea, suntem bucuroși să o putem oferi: scurtă, lungă, cu lapte, fără, poate un ceai, poate doar un pahar cu apa rece … ca la cafenea, din partea casei însă.

Așadar îi invităm pe proprietari care ofera spre vânzare sau spre închiriere,  să discute cu noi, să ne cunoaștem, să întelegem așteptările și pretențiile lor, să discutăm condițiile cu transparență și încredere.

Sunt bineveniți și cei care se află în căutare de oferte. Cum știm că nu este o treabă ușoară să găsești o locuință sau un spațiu, vă punem la dispoziție timpul și spațiul nostru.  Ne facem timp să întelegem ce caută, si să găsim împreună oferta potrivită, la o cafea, mai răsfoim niște poze, mai consultăm ce găsim pe piață, mai dăm niște telefoane, ceva tot găsim!

Tot la cafea au loc discuțiile despre vanzare, negocierile strânse, întelegerile și promisiunile. Proprietari care vând au la dispozitie din partea noastra sala de protocol, în care ne adunăm cuminti împreună cu cumparptorii.

Pentru clienții noștri proprietari, cărora le-am găsit chiriaș, punem la dispoziție deasemenea sala, pentru a încheia (si autentifica) contractele de închiriere, pentru a se cunoaște și a discuta cu noii chiriași … la o cafea. 🙂 

 

13115600_1722173441400772_351506820_n

citeste mai mult despre agentia Gaminvest

Agenția Imobiliara Gaminvest, fondată în Oradea, este una dintre cele mai active agentii imobiliare din Romania, bucurandu-se de un real succes in cei 10 ani de experienta imobiliară, bazate pe o excelenta vizibilitate, un numar important de tranzactii inchise, ce au la baza accesul si reputatia agentiei pe piata investitiilor din Europa si Romania, si experienta agentilor si brokerilor imobiliari care ne reprezintă. 

De ce sa apelezi la Gaminvest Imobiliare  Oradea pentru a vinde sau inchiria? 

  1. Pentru a beneficia de o buna vizibilitate a ofertei tale, pentru care realizam campanii de promovare personalizate, si pe care o recomandam si o prezentam clientilor de nișă, interesati de tipul dvs. de proprietate.
  2. Pentru a putea obtine un pret corect al prorprietatii tale.
  3. Pentru a beneficia de asistenta in negociere si etapele de vanzare-cumparare, inchiriere etc, si alte aspecte legal-juridice importante.

De ce sa apelezi la noi pentru a inchiria sau cumpara o proprietate? 

  1. Pentru ca dispunem de un portofoliu stabil si activ de oferte imobiliare.
  2. Pentru ca va asistam in negociere, inchiriere, vanzare-cumparare, un ajutor indispensabil intr-o tranzactie imobiliară.
  3. Pentru ca raspundem promt solicitarilor, si gasim solutii pentru cererile dvs. in timp util.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here