Acasă Noutati in imobiliare Video 5 cele mai frecvente greseli pe care le fac vanzatorii de...

Video 5 cele mai frecvente greseli pe care le fac vanzatorii de imobile

57
0
watchshop.ro%20

Iata care sunt, cele mai frecvente  greseli pe care le fac vanzatorii in imobiliare.

  •  supraevaluarea  si stabilirea unui pret incorect – de cele mai multe ori prea mare, timp in care proprietatea intarzaie sa se vanda, se pierd resurse, energie si chiar bani.
  • vizitele – Noi le numim vizionari – un punct important, un moment cheie in vanzare. Punctul unde au loc cele mai multe greseli: fie sunt prea amabili, fie se primesc prea multe vizite care in final se lasa cu deranj, fie este indisponibil ca lucreaza cu un program incarcat si astfel se pierd ocazii bune, fie vorbeste lucruri nepotrivite care strica vanzarea. Exemplele pot continua
  • negocierile nereusite – aici avem 2 categorii: negociatorii innascuti, care negociaza adesea atat de mult, pana cand ajung sa strice vanzarea, si a doua categorie, cei care nu stiu sa negocieze pur si simplu.
  • nepregatirea corecta sau in timp a documentelor pentru notar
  • lipsa de comunicare

Toate aceste greseli se rezuma in final la lipsa de experienta. E si normal, un proprietar nu este obligatoriu sa fie si profesionist in a-si vinde proprietatea.

Acest scurt informativ l-am realizat pentru a va ajuta sa intelegeti care sunt cele mai frecvente greseli in vânzarea sau închirierea unui imobil direct de proprietar.

Va invit cu aceasta ocazie spre agentia imobiliara Gaminvest, la o discutie in care veti afla cum va putem ajuta noi, care sunt avantajele si sa faceti cunostinta cu metodele si exigenta cu care lucram.

Pana atunci vom expune aici principalele avantaje si beneficii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here