Acasă Oferte imobiliare Terenuri intravilane in Oradea si Bihor – amanunte complete de la expertii...

Terenuri intravilane in Oradea si Bihor – amanunte complete de la expertii imobiliari. Part I

51
0
watchshop.ro%20
Vă prezint cele mai recente 5 oferte cu terenuri de vanzare din Oradea si împrejurimi și câteva detalii despre zona. Pentru toate ofertele ce le dispunem la vanzare, agentia noastra, nu percepe comision de la cumparator. 
 
1. Teren intravilan zona Colinelor, Oradea –  o suprafata de 1500 mp, , cu dublu front stradal, de 22 m respectiv 26 m.
Terenul este partial imprejmuit si dispune de toate utilitatile: gaz, apa, canalizare sunt langa parcela.
Zona este linistita, selecta iar terenul se bucura de o panorama deosebita. Avem mai multi clienti care au cumparat teren in aceaste locuri, în primul rand pentru ca este cea mai buna optiune dar nu un compromis, între a fi aproape de oraș, dar a locui in mijlocul naturii, pentru ca întregul deal este împânzit de vegetație, livezi, domnind liniștea și aerul curat. Noaptea se creaza o atmosfera deosebita, cerul senin și forfota naturii, privelistea deosebita asupra orasului, toate acestea fac din zona una de mare cautare printre proprietarii de vile si case deosebite.
Pretul propus de proprietar este de 82 euro/mp, negociabil.
detalii aici: 👉link spre oferta
2. Teren intravilan Les, 9 euro / mp 👉 https://goo.gl/f5BCJh
3. Parcele de teren intravilan de vanzare în apropiere de Baile 1 Mai, Bihor, Romania.
Destinatia parcelelor / terenurilor este pentru constructie casa, masurand 400mp, iar frontul stradal este 14,5 ml.
Dispune de urmatoarele utilitati: apa, canalizare, curent si internet prin fibra optica.
Drumul este pietruit si iluminat. Zona este din ce in ce mai populată nu doar în scopuri de agrement, avand în apropiere magazine, supermarket, biserică, parc, padure, zone de agrement si restaurante.
Pret vanzare propus de proprietar: 11 000 euro. detalii aici: link spre oferta
4.. Teren 750 mp in Sanmartin – 21 500 euro, front de 20 m
detalii aici👉 https://goo.gl/rAvZmk

5. Teren intravilan de vanzare, in localitatea Paleu, Bihor, în zona de case. Terenul este intravilan, masoara o suprafata de 660 mp, iar frontul stradal masoara 20 ml, fiind un loc ideal pentru constructia unei case. Terenul dispune de urmatoarele utilitati: apa, curent, canalizarea este in proiect, drumul este pietruit fiind in curs de asfaltare.

Pretul de vanzare propus de proprietar pentru acest loc de casa este de 8500 euro, negociabil.
Localitatea este impânzită de vile si case noi, locuite de tinere famililii, care s-au extins în 3 mari direcții, formand cartiere extinse, pe dealuri și în livadă sau pe platou, la ieșisre spre serpentine. Priveliștea este, la cele mai multe gospodării, asigurată de valea plină cu vegetație, lac sau livezi.  👉 link spre oferta
 
385c270349093558fd09606965bdbcf3mw
Teren intravilan în Episcopia, Oradea
6. O alta oferta care la prima vedere pare scumpa, dar pe care am avut imediat cereri, este acest teren din cartierul Episcopia Bihorului. Acest tip de teren este apreciat pentru pozitia optima, cu dublu front stradal, aflat intr-o zona rezidentiala, așezată și linistită, de case. Clienții interesați de acest tip de teren sunt cel mai adesea localnicii, care au parinți în zonă sau locul de muncă. Cartierul, desi se află la o distanță consierabilă de centrul orașului, este populat de o comunitate liniștită, are toate utilitățile și zone comerciale în imediata apropiere, biserici, gradinițe, scoli, etc.
pentru detalii, cereri si vizionari, ne puteti contacta la nr.
📞 0742 257 331 Alexandra Silaghi, asistent manager

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here