Acasă Noutati in imobiliare Se vinde Bibo-box, afacerea care a cucerit sute de parinti si copii....

Se vinde Bibo-box, afacerea care a cucerit sute de parinti si copii. Motivul?

87
0
watchshop.ro%20

In dimineata asta, punandu-ma la zi, ca de obicei, cu ce e nou pe piata afacerilor, am gasit anuntul celor de la Bibo Box, care livrau activitati pentru copii in cutie, ca vand afacerea.

Intamplator sunt consunmator personal al produselor lor, avand acasa box-uri pentru fiul meu cel mare, chiar ii si recomandasem in  comunitatea mamicilor din care fac parte.

Am discutat cu ei, spuneau ca pleaca din tara, astfel sunt nevoiti sa plaseze aceasta frumoasa activitate.

Magazin online unic in Romania, de tip subscription box. ( www.bibo-box.ro) Lansat de 6 luni, cu tractiune foarte buna din prima saptamana; promovat de multiple ziare nationale, programe tv si influenceri datorita unicitatii si valorii prezentate.

Se vinde:

Firma + Site + know how + baza de clienti + conturi pe platforme de marketing. Practic predarea la cheie a unei afaceri care este in crestere exponentiala.

Nu exista competitori in Europa de Est pt acest produs. Exista posibilitate de extindere si dublare a business-ului de la luna la luna.

Asiguram suport si/sau orice fel de consultanta si dupa vanzare. Nu suntem neaparat interesati de un anumit castig din vanzarea in sine a acestei afaceri, cat de posibilitatea ca cineva sa o duca mai departe.

 

Pret: 10000 euro negociabil

Îi puteti contacta pe www.bibo-box.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here