Acasă Business ideas Panouri radiante – dincolo de avantaje, tehnologie si eficienta

Panouri radiante – dincolo de avantaje, tehnologie si eficienta

146
0
watchshop.ro%20

smartAflă pe larg care sunt avantajele acestor panouri radiante, care în opinia clienților, revoluționează piața sistemelor de încălzire prin tot ceea ce oferă dar și prin cum se prezintă.

Aspectul, este unul dintre asa zisele puncte forte ale acestui produs, mai ales ca vorbim despre dimensiuni super slim, gratie carora acetse panouri radiante pot fi integrate in ambientul camerei, contribuind in bună măsură la decorul încăperii, dacă vorbim de panouri cu model, tip tablou, oglindă.

În orice caz, nu se poate vorbi sub nici o forma de denaturarea aspectului  interior al casei, așa cum la alte sisteme se întâmplă adesea. Cele mai simple panouri radiante, se prezintă în forma lor alb mata, unicolore, fără cabluri, denivelări, urme de ars, fum, praf etc.

Putem spune astfel că sunt potrivite pentru orice încăpere din orice casă. și asta nu e doar o vorbă.

 

Panou Radiant Carbon Cristal

despre tehnologia Nanosilver

Consta in acoperirea cu un strat coloidal de argint a sistemului generator de infrarosii. Samsung a dezvoltat aceasta tehnologie pentru ca este o metoda sigura si sanatoasa de igienizare si dezinfectie a aerului ce intra in contact cu alimentele si pielea. Aceasta tehnologie aplicata la panourile radiante face ca microbii, bacteriile si virusii din incaperi sa fie eliminati inainte de a avea posibilitatea sa ajunga in organismul nostru, majoritatea agentilor patogeni fiind eliminati dupa mai putin de 5 minute de functionare a aparatului.

Pe lânga acest rol dezinfectant, panourile  elimina aproape instantaneu fumul din incaperi si mirosurile neplacute.

Avantajele panourilor radiante

1. Economie

Sunjoy reprezinta cel mai eficient mod de incalzire, cu un randament de peste 96% si avand un consum cu pâna la 50% mai mic decit orice alte sisteme moderne de incalzire. Astfel este mai ieftin decat orice alt sistem de incalzire.
2. Nu produce zgomot, curenti de aer sau praf
-efect antifum si antipraf -nu consuma oxigen, nu emana monoxid, dioxid de carbon sau alte gaze
DSC05591
3. Mentine umiditatea si temperatura in parametrii optimi In scurt timp de la instalare elimina complet igrasia si creeaza in incaperi un grad de umiditate optim pentru sanatate. Sint prevazute cu termostat care mentine temperatura constanta la valoarea setata de locatarul incaperii, temperatura ce este uniforma in toate colturile incaperii.
4. Efect antibacterian – elimina peste 90% din virusuri si bacterii Elimina mirosurile neplacute si fumul, distruge in proportie de 99% virusuri, microbii si bacteriile periculoase pentru sanatatea omului precum si acarienii din locuinte (se pot pune la dispozitie teste si analize de laborator).
5. Ecologice – nu emana reziduuri poluante
6. Nu prezinta niciun pericol de incendiu sau accidentare
Se pot monta in locuinte, scoli, gradinite, spitale, birouri, biserici si in general in orice spatii inchise. u necesita service, revizii, filtre, piese de schimb, materiale consumabile. Cheltuieli de intretinere 0!
7. Montaj simplu si rapid – costuri minime Panourile radiante pot fi puse pe pereti sau pe tavan. Se preteaza perfect incalzirii bailor si nu ocupa deloc spatiu in incaperi. Fara sa fie necesar proiect, aprobari sau instalatii speciale. Se leaga la reteaua de 220V existenta (la priza), fara nicio modificare la reteaua de curent a casei. Toate panourile sint dotate cu termostat.
8. Efect terapeutic important– efect anti imbatrinire – relaxeaza si reduce stresul – regleaza hipertensiunea arteriala – imbunatateste circulatia sanguina – intareste sistemul imunitar – puternic efectanticancerigen – amelioreaza simptomele diverselor alergii – amelioreaza simptomele astmului – amelioreaza simptomele menopauzei si depresiei
 DSC05585

Efece terapeutice a panourilor radiante

1. Echilibreaza tensiunea arteriala si imbunatateste circulatia sanguina5
2. Intareste sistemul imunitar
3. Ameliorarea durerilor reumatice
4. Eliminarea metalelor grele din organism
5. Usureaza respiratia
6. Atenuarea si uneori chiar eliminarea sforaitului
7. Previne aparitia diverselor boli geriatrice
8. Incetineste fenomenul de imbatrinire.
9. Eliminarea totala a microbilor, virusilor, bacteriilor si acarienilor
10. Prevenirea cancerului
11. Previne aparitia nodulilor limfatici
12. Amelioreaza simptomele menopauzei
13. Vindecarea herpesului Zoster
14. Vindecarea lumbagoului
15. Cea mai buna terapie in vindecarea leucoreei
16. Imbunatateste vederea si previne aparitia unor boli oculare
17. Amelioreaza si ajuta la prevenirea depresiei
18. Imbunatateste somnul si previne insomnia
19. Previne si amelioreaza astmul si un spectru larg de alergii
20. Imbunatateste activitatea si apetitul sexual

Toate aceste efecte terapeutice pot fi dovedite cu teste, analize si experimente realizate in renumite institutii de profil.

Panourile radiante sunt cu functionare semipermanenta – ele isi pastreaza functionarea in scop terapeutic separat de functia de incalzire, chiar si atunci cind nu indeplinesc functia de incalzire a locuintei. In urma studiilor de lunga durata efectuate in cele mai importante institutii de profil din lume s-au constatat efectele ale acestor adevarate izvoare de sanatate.

RADIATIA INFRAROSIE – sunt raze cu lungime de unda cuprinsa intre 4 si 14 microni (radiatiile cu lungime de unda mai mare de 500 microni intra in gama microundelor care au efect daunator pentru sanatate). Radiatiile infrarosii pana in 20 microni sunt benefice pentru sanatate si sunt usor absorbite de corpul uman fiind recunoscute in lumea medicala pentru eficientizarea activitatii fiziologice la nivel celular. Radiatia infrarosie are un rol foarte important in reglarea echilibrului termodinamic al organismelor vii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here