Acasă Noutati in imobiliare Primarul Ilie Bolojan anunta investitii de peste 47 milioane de euro in...

Primarul Ilie Bolojan anunta investitii de peste 47 milioane de euro in spitalele din Oradea

258
1
watchshop.ro%20

Proiectele de investitie in sanatate figureaza pe lista celor mai importante proiecte anuntate de primarul orasului Oradea, Ilie Bolojan in 2019. Unul dintre acestea este construirea unui nou corp de cladire la Spitalul Municipal „Gavril Curteanu”.
Cheltuielile totalr se ridica la 15.669.223 euro cu TVA care includ cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica, utilaje echipamente tehnologice si functionale, lucrari de constructii si instalatii aferente organizarii de santier.

Aceasta investitie la  Spitalul Clinic Municipal a fost anuntata inca din 2017, intr-o  conferință de presă privind investițiile efectuate în anul 2017, precum și cele care urmează a fi realizate. La conferința susținută de managerul unitatii Maria Silaghi, a luat parte și Ilie Bolojan.

Mai multe imagini AICI

Al doilea proiect de investiție vizează ambulatorul Spitalului Județean, care urmează să fie realizat deasupra parcării, unde în momentul de față este accesul în spital, iar complementar se lucrează în vederea realizării unei parcări supraterane.

Se estimează că valoarea cumulată a acestor lucrări va fi de aproximativ 20 de milioane de euro. Finanțarea se va face prin accesarea de fonduri europene, o parte prin credit contractat de la Banca Mondială, iar diferența va fi asigurată din veniturile spitalelor și din bugetul local.Sursa: infooradea.ro

Vezi si restul proiectelor pentru Oradea 2019 AICI

1 COMENTARIU

  1. Conform legislatiei in vigoare, toate autorizarile de construire emise incepand cu 01 Ianuarie 2019 pentru cladiri publice, sunt conditionate de conformarea performantei energetice a cladirilor in categoria ‘nearly zero energy buildings’ – nZEB.

    Speram ca aceste cladiri publice care vor fi construite, sa se proiecteze nZEB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here