Acasă Noutati in imobiliare Nevoia clientului – obiectivul prestatorului

Nevoia clientului – obiectivul prestatorului

103
1
watchshop.ro%20

 

“Trăim în secolul 21, unde nu doar timpul dar și energia sunt salvate în defavoarea banilor, care sunt alocați cu prioritate pentru a simplifica munca, pentru a rezolva problemele într-un timp cât mai scurt și implicare minimă din partea consumatorului. Așadar, societățile prestatoare, sunt împinse spre a oferi complexitate în serviciile pe care le oferă, cu alte cuvinte, cererea consumatorilor este o oferta completă, care să înglobeze cât mai multe dintre necesitățile clientului.”

 www.usnews.com

Societatea Gaminvest funcționează de mai bine de 10 ani pe un sistem occidental nou la baza în Romania, însa care a fost ulterior bine integrat pe piața romanească, fiind adoptat de companiile din Romania în ultimii ani tot mai mult.

 

Acest sistem se referă la universalitatea serviciilor, pe care o societate prestatoare le oferă în mod complex, cu alte cuvinte, clientului i se oferă tot ce are nevoie pentru a activa atât ca societate cât și ca persoană fizică.  Acest tip de domeniu este unul dintre favoritele sistemului European de marketing.

 

Gaminvest se numără printre primele prestatoare din Oradea de acest fel, și a reușit să aducă clienților săi atât satisfacția calității, cât mai ales a necesității. Fie că vorbim despre investitori străini, români, despre firme noi sau persoane fizice, Gaminvest este societatea care poate oferi servicii de la infiintare, start-up, fiscalitate, finantare, consultanta, contabilitate, servicii imobiliare, si terminand cu promovare si marketing.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here