Acasă Casa si gradina Design interior – Ce pardoseli alegem în 2018

Design interior – Ce pardoseli alegem în 2018

150
0
watchshop.ro%20

Te-ai gândit să îți renovezi casa sau sa cumperi o locuință nouă? Cum redecorarea începe întotdeauna cu pardoseala, fiind punctul de pornire al modului în care va arăta casa, ți-am pregătit câteva tendințe din anul 2018 care te vor ajuta să faci cele mai bune alegeri in casa ta.

Cauți case sau apartamente de vanzare?  oferte imobiliare 

Podelele negre, elegante

Pentru o perioadă, lemnul în culori deschise, luminoase, a fost cel mai popular și elegant detaliu în multe case, care reflecta frumos interioarele și accesoriile moderne și elegante.

În acest an, tonurile de gri și de maro închis conduc clasamentul. Acestea aduc o notă caldă și modernă în orice casă, contribuind la crearea unui decor sofisticat. Un lemn bogat, de culoare închisă, vine cu o notă glamour, de epocă, și formează o bază excelentă pentru o cameră de inspirație modernă sau eclectică.

Colecția Docks

docks

 

 

Finisajele naturale

Podelele naturale vor fi mereu la modă. Ele oferă un aspect proaspăt întregii încăperi și ajută la crearea unui ambient cald și primitor. Textura lemnului este deosebit de atractivă și se potrivește oricărui tip de decor – de la clasic la contemporan.

Parchet Excite Stejar

excite

 

Podelele cu personalitate

În ultimii ani, suntem mai creativi decât oricând atunci când vine vorba de aspectul podelelor și ne dorim să adaugăm un pic din personalitatea noastră și în alegerea acestora. Fiecare placă de parchet sau de gresie poate spune acum o poveste, fiind și o modalitate prin care arătăm musafirilor noștri o bucățică din noi, din felul nostru de a fi. Există o mulțime de modele cu care te poți juca și poți crea decoruri inedite pornind de la simpla alegere a pardoselii potrivite.

Gresie India Mahdavi

india

 

Podelele din plută

Podelele din plută au avut parte de o revenire spectaculoasă în ultimii ani, iar acest lucru se bazează în mare parte pe combinația dintre flexibilitate și beneficiile asupra sănătatății. Pardoseala din plută nu va absorbi praful și este, de asemenea, rezistentă la bacterii și ciuperci. În plus, acest material este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce zgomotul pașilor, pentru ca tu să te poți bucura de mai multă liniște în momentele de relaxare.

Parchet Ronda Nature

ronda

 

Gresia ceramică și porțelanată

Tendințele anului 2018 pentru bucătărie au ca favorite plăcile de gresie ceramică și porțelanată. Acest lucru se datorează diversității de modele și nuanțe pentru care puteți opta, dar și rezistenței materialelor și a ușurinței cu care se curăță, atuuri care trebuie luate în considerare în amenajarea bucătăriilor.

În topul preferințelor se află și podele din lemn sau piatră, datorită nuanțelor calde și a aspectului natural pe care îl oferă bucătăriei.

Gresie Carpet

carpet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here