Acasă Noutati in imobiliare De ce ai eșuat în profesia de agent imobiliar

De ce ai eșuat în profesia de agent imobiliar

308
0
watchshop.ro%20

În rândurile următoare iti voi spune care sunt cateva dintre motivele pentru care probabil ai esuat sau nu ai succesul dorit in profesia de agent imobiliar.

Daca nu ai ajuns sa inchizi tranzacții imobiliare, probabil ai gasit scuza ca „piata imobiliara nu merge”, dar in realiate, tu esti cel care a procedat gresit.

De ce? Pot fi numeroase motive.

După părerea mea, iată care sunt cele mai evidente:

• Ai ales sa lucrezi la o agentie imobiliara nou deschisă, care, chiar daca reprezintă un brand, nu te-a ajutat prea mult.

• Ai participat la cursuri, dar care au fost tinute de persone care, nu au de-a face nimic cu imobiliarele.

• Când ai activat ca agent, nu ai avut un sistem bine gandit de lucru, cu baza de date, fise de vizionare, registre, etc.

• Te-ai ocupat de imobiliare ca „Second job” sau doar în timpul liber, zicand ca „sunt independent lucrez cand vreau” Nimic mai greșit. Trebuie să pui disciplina în această meserie, implicare si multa munca, zi de zi.

• Firma cu care ai colaborat nu ti-a oferit un portafoliu, o baza de date de unde sa poți porni. Dacă trebuie să o iei de la 0 cu baza de date …. poți aștepta un timp.

• Nu ai avut un mentor cu experienta langa tine.

• Nu esti / nu ai fost bun profesionist, dintre aceia care sa pregatesc in mod continuu si acorda atentie maxima la clienti, comportament, comunicare, tehnici, etc.

Acestea au fost câteva dintre posibilele motive pentru care multe încercări ale agentilor de a face imobiliare, au esuat.

Cu toate acestea daca consideri ca ai calitati pentru agent imobiliar, si după ce ai citit acestea, ti-ai dat seama ce ai putea sa îndrepți la următoarea incercare in cariera ta de agent, te invit sa colaborezi cu mine!

Contact si detalii despre colaborare, gasiti aici

Mirko Giuffrida 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here