Acasă Noutati in imobiliare Cum a ajuns agentul imobiliar Marcel Remus sa tranzactioneze vile de milioane...

Cum a ajuns agentul imobiliar Marcel Remus sa tranzactioneze vile de milioane de euro în Mallorca

1146
0
watchshop.ro%20

Ne propunem să va facem cunoscute povestile catorva agenti imobiliari de succes din lume, a caror stil de viata pare desprins din povesti, inconjurati de evenimente mondene, iahturi si vile de lux.

Fiecare din ei a pornit de la o viata obisnuita, dintr-un punct din care unii din noi probabil ne regasim in prezent.

Astazi va facem cunostinta cu povestea faimosului agent imobiliar de talie mondiala, Marcel Remus si cum a ajuns sa tranzactioneze imobile de lux din Mallorca si nu numai, croindu-si drum printre cei mai bogati si influenti oameni din lume si celebritatile de pe covorul rosu.

Marcel Remus este un agent imobiliar prestigios din Mallorca, iar reputatia lui este recunoscuta in toata lumea. Are avion personal, echipa de stilisti si consilieri de imagine, asistenta personală si un brand de milioane de euro.

Si-a creat aceasta imagine cu multa munca, servicii impecabile, de nivel inalt, exigenta si perfectionism.

Vezi care sunt toate cele 7 atribute ale unui agent imobiliar de succes

Marcel Remus este recunoscut pentru portofoliul sau cu vile de lux in cele mai scumpe locații din Europa. E usor de înțeles ca pentru aceste proprietati concurenta este mare, un motiv in plus pentru care excelența este cea care isi spune cuvantul si care face difetenta intre agenti.

Daca visul acesta nu ar fi tangibil, nu am pierde vremea să povestim despre ei. Se stie ca orice vis, o data vizualizat in mintea noastra, creaza o proiectie in realitate, iar in clipa in care suntem pregatiti sa primim in viata noastra abundenta, succesul si evolutia, totul se așterne perfect.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Marcel Remus, care a avut curajul sa isi seteze obiective inalte si perseverenta sa le urmeze, pas cu pas.

Marcel Remus beneficiaza in prezent de o popularitate colosala, valoarea sa fiind usor reconoscibila în acest domeniu.

Dar pana sa ajunga la acest nivel, a urcat niste trepte, pentru a deveni vizibil. Investitii importante in publicitate si marketing, constanta si autenticitate l-au sustinut pentru a ajunge in cateva puncte cheie, pentru a face prima sa vanzare a unei vile de lux.

După aceea, gravitatia a primit alte valențe pentru activitatea imobiliara a lui Marcel Remus. Succesul atrage succes și abundența atrage abundență. Acesta este unul dintre acele secrete pe care orice om de afaceri influent le cunoaște.

Surse foto: Instagram

Citeste aici care sunt ingredientele unui succes in imobiliare si care sunt atributele unui agent imobiliar de top.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here