Acasă Noutati in imobiliare Creşte Oradea! În oraş se construiesc peste 1.600 de apartamente în același...

Creşte Oradea! În oraş se construiesc peste 1.600 de apartamente în același timp

59
0
watchshop.ro%20

Peste 1.600 de apartamente noi de vanzare in Oradea, in anul 2018-2019

Dinamica dezvoltarii imobiliare a fost asemuita cu cea din timpul sistematizării comuniste. „Oradea încurajează construcţia de apartamente noi. Creşterea densităţii urbane stimulează dezvoltarea economiei şi eficientizează activitatea opertorilor de servicii publice”, spune primarul orasului, Ilie Bolojan.

Oradea atrage!

managerul agenţiei imobiliare Gaminvest, Mirko GiuffridaDe fapt, constructorii ridică blocuri nu pentru orădenii de azi, ci pentru cei de mâine. „Sunt tot mai puţini orădeni care îşi cumpără apartament ca să locuiască în el şi tot mai puţini tineri care îşi iau apartament prin programul Prima Casă”, spune managerul agenţiei imobiliare Gaminvest, Mirko Giuffrida (foto). Potrivit acestuia, majoritatea clienţilor caută o locuinţă ca să îşi plaseze banii. „Cam 60% din clienţi cumpără ca să investească. O parte dintre ei îşi iau două sau trei apartamente ca să le dea în chirie, ori lunar în modul clasic, ori prin Booking.com”, spune Giuffrida.

Astfel, în vreme ce unii caută apartamente noi pentru a le închiria angajaţilor de top din firmele de pe platforma industrială, alţii vizează locuinţe bine întreţinute din zona centrală, pe care să le poată da în regim hotelier turiştilor. „Chiriaşii preferă să locuiască în cartiere, cu loc de parcare, în timp ce turiştii caută întotdeauna apartamente în centrul oraşului”.

 

Citeste tot articolul pe ebihoreanu.ro click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here