Acasă Noutati in imobiliare Casele de vânzare sunt cele mai căutate anunțuri imobiliare din ultima lună

Casele de vânzare sunt cele mai căutate anunțuri imobiliare din ultima lună

263
0
watchshop.ro%20

Casele de vânzare sunt cele mai căutate anunțuri imobiliare din ultima lună. Izolarea prelungita are foarte multe efecte iesite din comun, chiar neasteptate! Cumparatorii din Romania isi redirectioneaza cu multa ambitie, atentia spre case. Devin din ce in ce mai presati de sindromul ‘inchis intre 4 pereti’, si isi doresc o evadare. Aceasta dorinta se transforma din nevoia unei plimbari, in nevoia achizitionarii unei case, sau mutarea de la apartament la casa.

Aici la Gaminvest, avem pulsul direct asupra ceea ce se intampla cu nevoile oamenilor si perspectiva imobiliara. Epidemia de Coronavirus ne forteaza sa ramanem in case in aceasta perioada dificila si iesita din comun. Aceasta inseamna ca atentia cumparatorilor se indreapta spre mediul online si cautarea imobilului perfect. Astfel nu vorbim doar despre o crestere a traficului, dar si schimbari majore si cuantificabile in cautarile si preferintele utilizatorilor.

Incepand cu 15 martie – momentul din care izolarea la domiciliu a devenit norma de respectat, interesul utilizatorilor platformei noastre, www.gaminvest.ro s-a directionat subit spre categoria Vanzari Case – Vile, si Chirii Case-Vile. Drept exemplu, in prima parte a lunii Martie, cautarile legate de apartamente cu 3 si apartamente cu 2 camere (inchirieri sau vanzari) inca erau majoritare. Ceea ce se vede astazi in rapoartele noastre este foarte diferit. Aceasta sugereaza o schimbare rapida a preferintelor clientilor nostri, dupa instalarea noilori masuri Guvernamentale.

Ce tipuri de case se cauta?

Observam orientarea spre case cu 3-4 camere, la preturi accesibile (80-100.000 euro), cu o curte libera de macar 40-50 mp si situate in zone linistite. Zone preferate sunt desigur cele din Oradea, dar si imprejurimile: Cihei, Santandrei, Sanmartin, Paleu, Nojorid, si asa mai departe.

Cateva exemple de case aflate la mare cautare prin platforma Gaminvest sunt :

O Casa deosebita de vanzare este aceasta, din Sanmartin, Bihor. Constructie din 2016, 4 camere si 300 de metri patrati de curte, la 145.000 Euro.
Casa cu 6 camere in Cihei, Bihor, cu 6 camere pe doua nivele, si aproximativ 700 de metri patrati de curte, la 89.000 Euro
● O alta casa situata in Hidiselul de Jos, Bihor, avand 4 camere si peste 1000 de metri patrati de curte, cu 70.000 Euro
Casa situatata semicentral in Oradea, Bihor, cu 4 camere din care 3 fiind dormitoare, o bucatarie, 2 bai, 2 terase, anexa depozitare, grup sanitar si un garaj automat

In concluzie, aici la Gaminvest, cum spuneam adineauri, avem pulsul pietei imobiliare din Oradea. Ne bucuram sa vedem ca oamenii cauta sa se adapteze la problemele mereu nou aparute, cu solutii naturale, din toate punctele de vedere, si de ce nu… cu un pic de verdeata.

Articol oferit de Adrian Pop-Roman – director comercial Gaminvest

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here