Acasă Noutati in imobiliare AI 80 000 EURO PENTRU O INVESTIȚIE IMOBILIARĂ ÎN ORADEA?

AI 80 000 EURO PENTRU O INVESTIȚIE IMOBILIARĂ ÎN ORADEA?

190
0
watchshop.ro%20


CE OPȚIUNI AI?


Ai 80 000 de euro pentru o investiție? Investițiile imobiliare sunt cele mai profitabile afaceri, iar Oradea a devenit pentru investitori una dintre cele mai atractive și sigure zone ale României.


De ce Oradea?

Municipiul Oradea, asemănat cu Viena, este cotat ca unul dintre cele mai frumoase și emancipate orașe ale țării. Rentabilitatea achiziționarii unei locuințe în scopul închirierii, permanente sau pentru turism, e mai mult decât evidentă, asta și datorită faptului că oferta nu acoperă nici pe departe deficitul locuințelor solicitate.


Ce presupune să fii investitor imobiliar?

Tot ce îți trebuie este să ai la dispoziție cash pe care să-l investești în apartamente și garsoniere. Să fii la curent cu veniturile pe care le generează o astfel de afacere, să evaluezi riscurile la care te expui și să te informezi în cât timp îți poți recupera investiția. Majoritatea investitorilor imobiliari își contruiesc un portofoliu de locuințe, obținând un profit sigur și avantajos din sumele obținute din chirii. Când se vor termina ratele ipotecii, chiria poate crește și oricum proprietatea se poate aprecia în valoare, lăsând proprietarul cu un activ mai valoros decât la cumpărare.


Ce opțiuni ai?

GAMINVEST vă oferă parteneriatul onest al unei firme serioase, care dispune de un portofoliu generos de oportunități și de oferte imobiliare, la pachet cu servicii de competență și consultanță business la cele mai moderne standarde europene.


Iată câteva din exemple ofertele noastre imobiliare propuse pentru un buget de până în 80 000 de euro:


Apartament nou cu 2 camere, cu loc de parcare, în Ared, Oradea. Pretul propus de proprietar este de 57.900 euro. Agenția nu percepe comision de la cumparator!
Apartament nou cu 2 camere, cu loc de parcare, în Ared, Oradea. Pretul propus de proprietar este de 56900 euro. Agenția nu percepe comision de la cumparator!
Spațiu comercial cu loc de parcare inclus, situat în Iosia, Oradea. Spatiul poate fi amenajat de catre client in functie de nevoile acestuia. Prețul propus de prorpietar este de 65.000 euro, negociabil. Agenția nu percepe comision de la cumparator!
Spațiu comercial care dispune de beci în cartierul Rogerius, Oradea. Preț de vanzare propus de proprietar: 80 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here