Acasă Noutati in imobiliare 6 aspecte pentru sanse maxime de vanzare prin exclusivitate

6 aspecte pentru sanse maxime de vanzare prin exclusivitate

58
0
watchshop.ro%20

Articol destinat pentru viitorii nostri clienti, care au o proprietate de vanzare sau de inchiriat. Ne dorim ca acestia sa fie informati si convinsi de cateva aspecte in urma carora au doar de castigat daca vor sa vanda o proprietate. 

Avantajele colaborarii exclusivie cu Gaminvest

Proprietatile cu exclusivitate reprezinta cu adevarat interes pentru o agentie. Pentru Gaminvest ofertele din portofoliu sunt deosebit de importante, iar cand acestea sunt cu exclusivitate, ne dedicam toata grija si activitatea pentru tratarea acestora corespunzator. Ca sa trecem direct la subiect, iata de ce credem noi ca este IDEAL sa colaborati cu noi cu EXCLUSIVITATE:

  1. Suntem o agentie cu o buna reputatie, unde respectarea intelegerii este pe primul plan, si avem o buna reglementare legala in aceasta privinta.
  2. Lucrand exclusiv cu noi, veti avea siguranta ca recomandam proprietatea dumneavoastra clientilor care zilnic vin la agentie si cauta dupa oferte similare.
  3. Puteti avea incredere ca ne ocupam in exclusiv de proprietatea dvs. si investim bani pentru a o promova. Acest lucru nu se intampla insa atunci cand nu exista reprezentare exclusiva. Nici o agentie nu va investi bani in promovarea unei proprietati care este data si la alte agentii.
  4. Selectam doar clientii interesati , pentru a evita vizitele numeroase, care se lasa cu dezamagiri si neplaceri de ambele parti.
  5. Dispunem de agenti instruiti, capabili de negociere profesionala cu posibilii clienti, sa ii directioneze spre tranzactie, eficient si rapid,  fara  a prelungi la nesfarsit perioada in care proprietatea este ”la vazare”.
  6. Veti beneficia de consultanta si asistenta pe tot parcursul efectuarii procesului de vanzare, la notar si in cadrul demersurilor necesare in tranzactie. Aceasta este deosebit de importanta si de mare ajutor.

 

Daca aceste aspecte v-au atras atentia in mod deosebit, puteti arunca o privire si peste ce inseamna dezavantaje pe care ar trebui sa le cunoasteti cand alegeti sa lucrati cu mai multe agentii. 

Intra in contact cu Gaminvest sau solicita o colaborare exclusiva cu Gaminvest 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here