Acasă Noutati in imobiliare 5 motive să devii agent imobiliar Gaminvest

5 motive să devii agent imobiliar Gaminvest

122
0
watchshop.ro%20

Înainte de a începe orice discuție referitoare la câștiguri, tin să precizez că în ultimii 3 ani, la Gaminvest se face aproape tot timpul recrutare pentru agenti imobiliari. Asta nu doar pentru că tendința este de a crește echipa în permanență, trebuie să recunoaștema că un procent însemnat de agenți nu reușesc să mențină standardele impuse de sistemul de lucru, ori nu fac față volumului de lucru. Atunci ne întoarcem de unde am pornit, și de data asta o spun simplu: avem de lucru deci căutăm agenți.

 

Iată care sunt principalele 5 motive pentru care recomandăm oricărui tânăr dorinic de succes să aleagă aceasta profesie, de agent imobiliar la Gaminvest:

  1. Vizibilitate foarte bună a firmei – Gaminvest este probabil singura agentie imobiliara din Oradea care sustine o publicitate consistentă si constantă în mediul online si offline, care implică o echipă de specialiști in marketing și publicitate, costuri ridicate și multe altele. Asta înseamnă, simplu, că sună telefonul, se primesc e-mailuri non-stop. Sunt zile în care agenții sunt bombardati la propriu de cereri. Aceste cereri se cuantifică în bani în momentul în care agentul realizeaza cativa pasi simpli si  urmeaza tranzacția așa cum este instruit.
  2. Experiență și reputație bună a firmei – Nu e lucru puțin, ba chiar e aproape imposibil de multe ori, să lucrezi într-un mod în care să obții rezultate și sa mulțumești parțile în același timp. Datorită experienței acumulate în 12 ani, orice agent Gaminvest se bucură de roadele muncii anilor din spate, de reputația la care se lucrează în permanență și culege roadele, care, fără urmă de falsa modestie, vă mărturisesc că nu oricine le poate procura.
  3. Training și formare profesională – Vorbim aici din nou, despre privilegiul de ”a culege totul de-a gata”. E drept ca orice companie oferă training și instruire de specialitate, însă și de această dată ne putem mandri cu un set de cunostințe și tehnici dobândite în ani de muncă, care pot face dintr-un agent cu abilități, un agent de succes, care să câștige după merite.
  4. Remunerație pe măsura capacităților și efortului depus – Acest sistem de comisionare ne ajută și sa alegem agentii colaboratori atunci când facem recrutare, pentru că un agent bun este acela care este motivat să câștige tot mai mult și care ”aleargă” în consecință. Agentii care au pretenția la un salariu fix, indiferent că și-au petrecut luna trăgând de pauze, cu ochii pe ceas, sau lucrând ne-eficient, nu sunt ceea ce cautam. Până la urmă, acest sistem încurajează eficiența, adica îndeplinirea a cât mai multor sarcini într-un timp cât mai scurt, si independenta pentru că și nouă ne place timpul liber. 🙂
  5. Mediu plăcut de lucru, profesionalAm lăsat acest aspect la urmă, nu pentru că nu ar fi la fel de important ca primele. Lucrăm frumos imbrăcați, într-un birou simpatic, bem cafea bună, organizăm adesea team-buiding-uri faine, iar pe teren munca e dinamică, cu provocări zilnice noi, diversitate și oameni noi. Putem asigura că un agent imobiliar Gaminvest nu se plictisește niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here