Acasă Locuri de munca si oportunitati 4 secrete pentru a scăpa de stres si presiune la birou

4 secrete pentru a scăpa de stres si presiune la birou

7
0
watchshop.ro%20

M-am gandit sa impartasesc cu tine cele 4 secrete pentru a scăpa de stresul și presiunea de la birou, date de termenele limita, de taskuri interminabile și șefi stresanti.

1. Nu te grăbi! Paradoxal, cu cat mai mult te vei grăbi sa finalizezi taskuri ca sa te poti elibera, cu atât mai puternic vei resimți presiunea, iar ca rezultat, te vei simti blocat si obosit, nicidecum liber

2. Accepta ca niciodata nu va fi altfel, pentru ca stresul si presiunea, deși par ca vin din exterior, ele sunt apanajul oamenilor senzitivi, deschisi și empatici, care sunt usor de pus sub presiune, iar acest fapt este o trăsătură ce tine de personalitate. O persoană usor de pus sub presiune va reacționa astfel indiferent de mediul in care va lucra. In loc sa te lupți sa scapi de asta, ai putea sa pui in evidenta aspectul pozitiv al stresului. Oamenii ca tine, au calitati care in ochii celorlalți sunt Super-puteri, precum eficienta și rapiditatea.

3. Încearcă să lucrezi individual, daca e posibil sa lucrezi intr-un birou singur sau ferit de interacțiunea cu ceilalți. Presiunea se amplifica in prezenta celorlalți, în special a unora care au acest „dar” de a-i stresa pe altii. Stati departe de acest oameni în timp ce iti îndeplinești taskurile.

4 Focuseaza-te pe călătorie, nu pe destinație. Cu alte cuvinte, bucura-te de moment, de munca in sine, lasa pasiunea si satisfacția sa domine, fiind centrat in prezent. Rezultatul trecut in plan ulterior te scutește de presiunea pe care o simti moment de moment.

▪Bonus – iti mai spun ceva 🙂

5. Fa lucrurile pas cu pas. Ajuta-te de un organizator de taskuri si bifeaza una cate una. Te va ajuta sa iti vizualizezi progresul si iti menține ordine in minte, reducând riscul de a te panica atunci cand sarcinile par sa se suprapună.

Daca ti-au fost de ajutor aceste sfaturi, nu uita sa te abonezi paginii pentru viitoare astfel de experiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here