Acasă Noutati in imobiliare Suntem si in ARAD!

Suntem si in ARAD!

138
0
watchshop.ro%20

11234809_944980112244520_7765703028791588028_n

Ne bucuram de un însemnat trafic de vizitatori, în fiecare zi, un flux satisfacator de client trec pragul agentiei noastre, atât din Oradea, unde avem sediul, cât și din restul orașelor, în care desfășuram colaborari cu divserse entități,  pentru servicii imobiliare, consultanta in afaceri, start up, dezvoltare, si altele.
Fiind o agentie al carui fondator este de naționalitate straină, dezvoltăm oportunități de investiție din Europa în România, în sectorul imobiliar în deosebi, care sunt incluse in Programul de Colaborare Interjudeteana Gaminvest.
Programul de colaborare Interjudeteana Gaminvest implică intermedierea tranzactiilor imobiliare oriunde pe teritoriul țării, în condițiile impuse de termenii colaborării.

De curand am reusit sa intram si pe piata imobiliara din Arad, cu oferte imobiliare industriale – hale de productie, spatii si complexe de inchiriat, sali de sport, polivalente, terenuri si apartamente rezidentiale de vanzare. Vom reveni in cel mai scurt timp cu o actualizare a ofertelor din judetul Arad, cat si cu structura completa a colaborarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here